Over AB Bouw B.V.

abbouw B.V. werd in 1995 opgericht door André Bouwmeester. Na een voorzichtige start – de eerste werkzaamheden bestonden uit wat interne verbouwingen, uitbreiding van een woonkamer met bijkeuken en het onderhoud aan schaftketen – begon het bedrijfje langzaam maar zeker te groeien.

Er werd in eerste instantie gewerkt vanuit het eigen woonhuis, in een nabij gelegen schuur werden materialen en gereedschappen opgeslagen. De klussen werden groter en het personeelsbestand is inmiddels uitgegroeid van één naar tien vaste medewerkers en hiernaast inleenkrachten, onderaannemers en vaste partners. Hiernaast wordt er gewerkt met leerlingen die worden opgeleid tot vakbekwame medewerkers.

Door die groei kon nieuwbouw in 2002 niet uitblijven, dit werd gerealiseerd op het destijds net geopende bedrijventerein “Buitenvaart”, te  Hoogeveen. Een nieuw pand werd betrokken! een andere uitstraling maar dezelfde, vertrouwde service.

AB-Bouw-nieuw-pand

In 2002 wordt een het nieuwe bedrijfspand gerealiseerd op De Buitenvaart.

Inmiddels wordt er vanuit dat pand al meer dan 13 jaar geopereerd. In de tussen liggende periode zijn het niet alleen particulieren die bediend worden, maar ook overheid, semi-overheid, bedrijven / ondernemers en Verenigingen Van Eigenaren die bij de klanten kring horen. Steeds wordt onze service, betrokkenheid en vakmanschap op waarde geschat.

2015 is het jaar waarin een nieuwe huisstijl en bedrijfs logo wordt gepresenteerd, Met de aanschaf van een nieuwe bedrijfs bus, is abbouw op de toekomst voorbereid!

Meesterbouwers van huis uit…

We zijn een aannemersbedrijf in de traditionele zin van het woord maar met een open oog voor nieuwe ontwikkelingen in de bouwsector. Het resultaat zijn bouwwerken die er mogen zijn, en waar we dan ook trots op zijn.

Bouwen en Verbouwen is ons vak en dat kunt u ook met een gerust hart aan ons overlaten. “Van een eerste idee tot en met het overhandigen van de voordeur sleutel” we verzorgen het allemaal graag voor u. Met enthousiasme, met vakmanschap en vanuit een grote betrokkenheid bij onze opdrachtgevers.

AB-Bouw--Nieuwbouw-Hoogeveen

het personeelsbestand is dan inmiddels uitgegroeid van één naar acht vaste medewerkers.


andre-verwerkt-h225“Bent u zelf van plan om uw huis of bedrijfspand te verbouwen of te renoveren, of misschien zelfs compleet vanaf de grond op te bouwen? Neemt dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.”
– André Bouwmeester, AB Bouw 

Neem contact op!