Utiliteitsbouw; Nieuwbouw, Verbouwing en Renovatie voor Bedrijven

/Utiliteitsbouw; Nieuwbouw, Verbouwing en Renovatie voor Bedrijven
­

Utiliteitsbouw; Nieuwbouw, Verbouwing en Renovatie voor Bedrijven

AB Bouw heeft door de jaren heen veel verschillende bouwprojecten mogen realiseren voor de zakelijke markt. De opleveringen lopen sterk uiteen en variëren van nieuwbouw en renovaties tot verbouwingen en onderhoudsprojecten.

Samen met de klant streven naar perfectie

AB Bouw houdt tijdens de bouwprojecten rekening met de wensen van nu én die van de toekomst. Door nauw samen te werken met de klant en te zorgen voor een consequente onderlinge afstemming proberen we ten alle tijden het ideale beeld dat de klant voor ogen heeft volledig te realiseren.

Grote-Beer-1024x614__1431690833_94.213.166.156

AB Bouw ervaringen in de zakelijke markt

Als het gaat om utiliteitsbouw dan kent AB Bouw de spreekwoordelijke klappen van de zweep. Zo hebben we nieuwbouw-, verbouwing- en renovatie- ervaring met onder andere: sporthallen, gymzalen, scholen, kantoren, winkelcentra, fabrieken, winkels, garages, hallenbouw, loodsen en schuren.

Bekijk hieronder onze utiliteitsbouw projecten

Uitbreiding Brand Oil Hollandscheveld

Uitbreiding Brand Oil Hollandscheveld De volledige uitbouw van het Brand Oil tankstation in Hollandscheveld zit er inmiddels op. Een goed moment om terug te blikken op het verloop van dit project. Tegenwoordig is tanken niet [...]

Door |september 8th, 2016|Categories: Utiliteitsbouw|0 Comments