Breedplaatvloer in Zwinderen afgestort

Nadat in Maart de breedplaatvloer en de buitengevel waren gelegd, zijn er in de eerste weken van april de vervolgstappen gezet. Bekijk en lees in deze update de huidige stand van zaken rondom het nieuwbouwproject in Zwinderen.

In de eerste drie weken van april is allereerst de breedplaatvloer afgestort. Zoals te zien is in de foto’s, zijn inmiddels ook de metselwerkzaamheden gestart. Zodra de metselwerkzaamheden van de buitengevel zijn voltooid zal de volgende fase van het nieuwbouwproject in Zwinderen van start gaan.

Plaatsen van kant en klare prefabkap op nieuwbouw woning

In week 18 zal namelijk de Prefabkap geplaatst gaan worden. De kap zal kant en klaar uit de fabriek worden geleverd en door AB Bouw worden geplaatst. Uiteraard zullen ook deze werkzaamheden ter zijne tijd weer in beeld worden gebracht.

De vorderingen rondom dit leuke nieuwbouwproject in Zwinderen worden regelmatig getoond via onze website, Facebook en Twitter account!

Uw eigen woning laten bouwen? Neem contact op met de meesterbouwers!

Ook voor de bouw van uw eigen woning bent u bij AB Bouw aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.