Over ons

 

AB Bouw is een aannemersbedrijf met ruim 30 jaar ervaring. Kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Daarom zijn wij aangesloten bij BouwGarant: het grootste keurmerk in de bouw van Nederland. Naast kwaliteit, is persoonlijke aandacht voor de klant een belangrijk kenmerk van AB Bouw.

 

Historie

In 1995 is AB Bouw opgericht door AndrĂ© Bouwmeester. Na een voorzichtige start , begon AB Bouw langzaam te groeien. Door de groei van het bedrijf, kon een nieuw bedrijfspand niet uitblijven. In 2002 wordt het nieuwe bedrijfspand aan de Buitenvaart gerealiseerd. Een nieuw pand met een andere uitstraling, maar dezelfde, vertrouwde service.

Inmiddels wordt er vanuit dit bedrijfspand al meer dan 15 jaar geopereerd. Tot ons klantenbestand behoren inmiddels vele klanten: particulieren, maar ook overheid, semioverheid, bedrijven / ondernemers en Verenigingen Van Eigenaren. Steeds wordt onze service, betrokkenheid en vakmanschap op waarde geschat.

 

AB Bouw André Bouwmeester

AB Bouw: Meesterbouwers

AB Bouw is een aannemersbedrijf in de traditionele zin van het woord, maar wij zijn meer. Zo staan wij open voor nieuwe ontwikkelingen in de bouwsector. We volgen deze ontwikkelingen op de voet. Daarbij komt dat wij onze kennis op peil houden door middel van cursussen en trainingen. Bouwen en verbouwen is ons vak en dat kun je dan ook met een gerust hart aan ons overlaten!

AB Bouw Zeppelinstraat Hoogeveen
Personeel AB Bouw