Nieuwbouw

 

Voor velen is het een droom die uitkomt: je eigen huis bouwen. Maar voordat je ook daadwerkelijk je nieuwbouw woning kunt betrekken, zijn er veel werkzaamheden aan vooraf gegaan. En al vanaf het eerste moment neem je contact met AB Bouw op. En wil je bouwen zonder zorgen? Kies dan voor het turnkey bouwen. Vanaf het eerste moment tot en met de oplevering, heb je geen omkijken naar de bouw. En na de oplevering kun jij direct aan de slag met de inrichting.


Elk project is uniek

Al in het traject voorafgaand aan de bouw denkt AB Bouw met je mee. Je hoeft dus niet eerst naar een architect om bouwtekeningen te laten maken. Al vanaf het eerste moment wordt er in ruime zin meegedacht over het verdere verloop van de realisatie van jouw droomhuis. We bespreken samen de mogelijkheden en schetsen het een en ander voor je. Omdat de ontwerpen uit eigen hand komen, zijn deze uniek in zijn soort. De medewerkers van AB Bouw denken in ruime zin met je mee en zijn ten allen tijde zeer betrokken met de bouw. Wanneer je vragen hebt, zijn wij dan ook beschikbaar voor je. Zodra alle tekeningen goed gekeurd zijn, kunnen we aan de slag!

Uniek project nieuwbouw
showroom

Showroom

Om de bouw soepel te laten verlopen, kies je in een vroeg stadium al je materialen. Om tot de juiste keus te komen vanaf een illustratie of foto, is vaak lastig. Daarom kun je bij AB Bouw de materialen alvast bekijken in onze showroom. Je kunt de materialen aanraken en weet precies waarmee je te maken hebt. Ook krijg je alvast een goed idee van de verschillende materiaalcombinaties. Je kunt de showroom tijdens de openingstijden bezoeken, maar ook een afspraak maken buiten deze tijden.

Sleutelklaar of casco bouwen

’Bouwen zonder zorgen’ is ons motto. Na gesprekken voorafgaand aan de bouw, neemt AB Bouw de regie in handen en hoef je je niet meer om de bouw te bekommeren. Uiteraard houden we je tijdens de bouw op de hoogte van de vorderingen en kun je deze vorderingen komen bekijken, maar je hoeft niets te regelen: alles wordt gedaan! Niet alleen de buitenkant, maar ook het binnenwerk wordt gedaan. Zo kun je na ontvangst van de sleutel direct aan de slag met de inrichting. Het turnkey of sleutelklaar bouwen heeft als grote voordeel dat al het werk voor je gedaan wordt. Ben je zelf handig en wil je het binnenwerk graag zelf voltooien, dan is cascobouw uiteraard ook mogelijk. Ook wanneer je bepaalde gedeeltes graag zelf wilt afwerken, is dat mogelijk. Vooraf wordt alles duidelijk door gesproken en eventuele wijzigingen hierop zijn uiteraard in bepaalde mate wel mogelijk. Onze grootste zorg is dat jij snel van jouw droomhuis kunt genieten!

 
sleutelklaar bouwen
Nieuwbouw utiliteit

Soorten Nieuwbouw

Bij AB Bouw kan je terecht voor alle soorten nieuwbouw, zoals een schuurwoning, een energieneutrale woning, een levensloopbestendige woning of een mooie vrijstaande woning met paardenstallen. AB Bouw is niet alleen inzetbaar in de particuliere woningbouw. Ook in de utiliteitsbouw zijn wij werkzaam. Utiliteit is vaak grootschaliger dan woningbouw. Ook zijn er vaak meerdere onderaannemers aanwezig. Planning en overleg is dan ook van groot belang bij deze bouwvorm. Verschillende disciplines moeten op elkaar afgestemd worden en dat vergt een goede planning. AB Bouw heeft al verschillende utiliteitsprojecten op zijn naam staan. Voor een overzicht hiervan verwijzen we je naar de projecten

Meer weten?

Ook voor jouw project staat AB Bouw klaar. Het meedenken vanaf het begin, jouw unieke project en de keuze voor turnkey of casco bouwen zijn verschillende voordelen van AB Bouw. Wil je weten wat we voor jouw project kunnen betekenen? Of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. We spreken dan al je vragen door en bespreken de mogelijkheden van je bouw.

Contactgegevens

Adres