Isolatie

 

Je woning isoleren levert je meer wooncomfort. Niet alleen houd je de warmte binnen en de kou buiten, ook bespaar je op de energiekosten. En dat is goed voor jou, maar ook voor het milieu. Je kunt je woning op verschillende wijzen isoleren. Denk aan dakisolatie, vloerisolatie en spouwmuurisolatie. Bijkomend voordeel is dat over de gedane arbeid in plaats van 21% BTW hiervoor de voordelige 6% BTW-regeling geldt. Neem vandaag nog contact op met AB Bouw en vraag naar de mogelijkheden van isolatie van jouw woning.

 

Dakisolatie, spouwmuurisolatie of vloerisolatie?

Voor zowel bedrijven als particulieren is het isoleren van het gebouw een goede investering. Een voorbeeld van goede isolatie is dakisolatie. Warme lucht stijgt immers omhoog en een niet goed geïsoleerd dak verliest daardoor veel warmte. Wanneer je dak goed geïsoleerd is, houdt het de warmte binnen. Je hoeft dus minder energie te verbruiken om de woning warm te houden. Maar ook spouwmuurisolatie is een optie. Door een niet goed geïsoleerde muur verdwijnt veel warmte naar buiten. Door de spouw op te vullen met isolatiemateriaal wordt dit beperkt. Ook de vloer is te isoleren. Een koude vloer zorgt uiteindelijk voor koude voeten en minder comfort. Door vloerisolatie aan te brengen verminder je het warmteverlies.

Er zijn verschillende manieren om te isoleren. Welke isolatie voor jouw woning of bedrijf het meest geschikt is, hangt af van de situatie. Wij komen daarom eerst bij je langs om deze situatie te bekijken en controleren de woning op verschillende punten. Op deze manier kunnen wij je het beste informeren over de mogelijkheden. AB Bouw denkt met je mee!Isolatie

 

Isolatie bij nieuwbouw

Bij een nieuwe woning of andere nieuwbouw zorgt AB Bouw voor de juiste isolatie. Doordat wij met je meedenken, kunnen wij je direct vertellen welke soort isolatie voor jouw nieuwbouw woning het beste van toepassing is. Uiteraard nemen wij dit direct mee in het ontwerp.

 

Neem contact op met de isolatie specialist

Isolatie is belangrijk. Het levert je niet alleen meer wooncomfort, het scheelt je ook in de energiekosten en je draagt bij aan een beter milieu. Meer weten over de voordelen van een goede isolatie in huis? Of wil je weten wat het voor jou scheelt? Neem dan contact op met AB Bouw en maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.Neem contact met ons op