Showroom

 

Een uniek aspect van AB Bouw is onze bouwelementen showroom. Achter ons kantoor hebben wij een ruimte ingericht waar de klanten de gelegenheid hebben de materialen voor de bouw te bekijken en aan te raken, zodat je een beter idee krijgt van de materiaalkeuze. Maak op deze manier een weloverwogen keuze!

 

Showroom bouwelementen

 

Advies om een weloverwogen keuze te maken

 

De medewerkers van AB Bouw kunnen je vakkundig advies geven voor elke situatie. Wij hebben een groot aanbod en kunnen je dan ook prima begeleiden in je materiaalkeuze. Wil je weten wat wij zoal te bieden hebben, neem dan gerust een kijkje in onze showroom. Onze showroom is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur of op afspraak.

Kunststof gevelbekleding

Wanneer je een onderhoudsarm gevelpaneel wilt met de uitstraling van echt hout, ben je bij AB Bouw aan het juiste adres. AB Bouw biedt haar klanten gevelbekleding aan voor nieuwbouw en renovatie en heeft een ruime keuze in kleuren en structuren. Zo hebben we diverse kleuren gevelbekleding met een niet-van-echt te onderscheiden houtnerfstructuur in onze showroom staan. Deze kun je uiteraard komen bekijken om de juiste keuze te maken. Advies nodig om tot de juiste keuze te komen? Onze medewerkers staan je graag te woord.

 


Kunststof gevelbekleding showroom
Binnendeuren Hoogeveen

Binnendeuren

Binnen het assortiment van AB Bouw is er veel keuze op het gebied van binnendeuren. Of je nu een moderne, landelijke of klassieke deur met of zonder glas zoekt, wij hebben allerlei soorten in ons assortiment. Tevens zijn de deuren verkrijgbaar in verschillende structuren, stijlen en in alle RAL kleuren. Daarnaast kun je kiezen uit een rijk assortiment aan hang- en sluitwerk. In onze showroom kun je alles rustig komen bekijken.

 

Kunststof kozijnen

Wanneer je kiest voor kunststof kozijnen, heb je een brede keus in vorm, kleur en uitvoering. Kunststofkozijnen zijn erg fraai in uitvoering en vereisen geen tot weinig onderhoud. Ook hebben ze een lange levensduur en zijn uitstekend geluid- en warmte-isolerend. Dankzij de brede keus aan vorm en kleur zijn bijna alle variaties mogelijk en kun je kiezen van strak modern tot landelijk rustiek. In onze showroom hebben we allerlei voorbeelden staan, dus kom gerust langs om deze te bekijken.

 

Kunststof kozijnen in Hoogeveen
Houten kozijnen Hoogeveen

Houten kozijnen

Uiteraard kun je ook kiezen voor houten kozijnen. Het voordeel van hout is, dat het een duurzaam kwaliteitsproduct is. Tevens is het makkelijk te onderhouden en is het hout door verven eenvoudig van kleur te veranderen. Onze houten kozijnen worden door gespecialiseerde fabrieken vervaardigd, zodat de afwerking en detaillering van een uitstekende precisie is. Wanneer je een kijkje komt nemen in onze showroom, kun je de houten kozijnen bekijken en aanraken.

 

Accessoires

Ook de meest voorkomende accessoires voor de producten die wij leveren, zijn bij ons te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan hang- en sluitwerk voor binnen en buiten (met politiekeurmerk). Ook horren voor ramen en deuren kunnen wij leveren. Zo hoef je niet voor kleine onderdelen op zoek bij andere leveranciers.


Kom een kijkje nemen in onze showroom

Benieuwd naar de verschillende materialen die je kunt gebruiken voor de bouw van je nieuwe huis? Of ga je verbouwen en wil je een weloverwogen keuze maken tussen de verschillende materialen? Kom dan een kijke nemen in onze showroom. Je vindt ons aan de

Zeppelinstraat 4a
7903 BP Hoogeveen

Onze showroom is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur of op afspraak.
Deurhor Hoogeveen