Renovatie

 

Wanneer je woning of het bedrijfspand is verouderd, is een renovatie soms noodzakelijk. Het pand wordt weer helemaal opgeknapt naar nieuwstaat. Ook kunnen oude details weer teruggehaald worden. Belangrijk is dat de stijl van het pand wordt doorgevoerd in de renovatie. Door de jaren heen heeft AB Bouw verschillende renovaties mogen uitvoeren. Een nieuwe laag verf, nieuwe betegeling of vervanging van verschillende materialen maken direct een groot verschil!

 

Kleine en grote renovatieprojecten

Voor zowel grote als kleine renovatieprojecten kun je bij ons terecht. Neem bijvoorbeeld contact met ons op wanneer de voegen in de buitengevel hersteld dienen te worden. Deze kleine renovatie kost relatief weinig tijd, maar je woning of het bedrijfspand ziet er weer tip top uit. Ook een badkamer kunnen wij voor je renoveren. Zowel gedeeltelijke als complete badkamerrenovaties voeren wij netjes voor je uit. Maar bij AB Bouw kun je ook terecht voor grote renovatieprojecten. Complete winkelpanden, bedrijfspanden of woonhuizen die weer naar een originele staat teruggebracht dienen te worden. Of gewoon een goede opfrisbeurt nodig hebben. Heeft jouw pand een renovatie nodig? Neem dan contact met ons op.

renovatie project
Renovatie centrum Hoogeveen

Onderhoud

Bij een renovatie gaat het om het vernieuwen van de woning, wat weer leidt tot woningverbetering. Renovatie levert vaak ook meer woongenot op. Voorbeelden hiervan zijn het installeren van dubbel glas of het isoleren van de woning. Bij onderhoud gaat het veelal om herstel of vervanging van delen van de woning, waarbij het wooncomfort gelijk blijft. Een voorbeeld van onderhoudswerkzaamheden is het vervangen van deuren of kozijnen. Maar ook ander onderhoud waarbij enkel het gebrek aangepakt wordt is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van de goten van je woning. Ook hiervoor neem je contact met ons op.

 

Meer informatie over renovatie en onderhoud

Wil je meer informatie over renovatie of onderhoud? Of wil je een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord en kunnen je wellicht van dienst zijn bij jouw renovatie project. Voor voorbeelden van eerdere renovatieprojecten, verwijzen we je naar de Projecten.

Contactgegevens

Adres