Kwaliteit voorop

 

Kwaliteit is prioriteit nummer 1 bij AB Bouw. Dit uit zich onder andere in het persoonlijke aandacht voor de klant en het meedenken vanaf het eerste contactmoment. Om onze kwaliteit te waarborgen, zijn wij in het bezit van het kwaliteitslabel van BouwGarant. Dat houdt in dat wij aan alle strenge eisen op het gebied van vakmanschap en betrouwbaarheid voldoen. Tevens zijn wij aangesloten bij de ondernemersorganisatie voor de bouw en infra: Bouwend Nederland. Via deze organisatie volgen de medewerkers van AB Bouw regelmatig cursussen en voorlichtingsbijeenkomsten, zo blijven wij op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de bouw en kunnen wij kwaliteit blijven garanderen. Ook vinden wij het belangrijk om nieuwe collega’s op te leiden tot vaklieden. Wij bieden stagiaires van verschillende opleidingsniveaus dan ook de gelegenheid om zich te oriënteren op een carrière in de bouw.

 

BouwGarant kwaliteit

Bij de bouw van een woning of de verbouwing aan je woning komt er een hoop op je af. Je neemt dan een bouwbedrijf in de arm, waarbij je er zeker van bent dat je woning in goede handen is. Door een bouwbedrijf met het BouwGarant kwaliteitskeurmerk te kiezen, kies je voor zekerheid bij je bouw en verbouwingswerkzaamheden. Wanneer je kiest voor een BouwGarant-aannemer, ben je verzekerd van kwaliteit bij je bouw, verbouw of renovatie project. Een aannemer met een BouwGarant-keurmerk voldoet aan de volgende eisen:

  • Diploma’s en verzekeringen: een BouwGarant-aannemer beschikt over de juiste diploma’s en verzekeringen
  • Kwaliteitseisen: het bouwbedrijf met BouwGarant-keurmerk voldoet aan een reeks van kwaliteitseisen. Als het keurmerk eenmaal is afgegeven, wordt de aannemer nog regelmatig getoetst om te kijken of het bouwbedrijf het keurmerk nog steeds waardig is.
  • Ervaring: een BouwGarant-bouwbedrijf heeft minimaal twee jaar aantoonbare ervaring en kan je dus uitstekend adviseren
  • Duidelijke afspraken: de afspraken die de BouwGarant-aannemer met je maakt, worden op papier gezet, zodat je nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan
  • BouwGarant-klachtenregeling: wanneer er toch iets mis gaat met de bouw en je komt er niet samen met je aannemer uit, dan biedt de klachtenregeling van BouwGarant uitkomst.
BouwGarant keurmerk


Bouwend Nederland

AB Bouw is aangesloten bij de ondernemersorganisatie voor de bouw- en infra Bouwend Nederland. Bouwend Nederland kent de sector als geen ander en organiseert voorlichtingen en cursussen, zodat wij goed op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de bouw. Bouwend Nederland investeert dan ook in intensieve samenwerking tussen bedrijven, onderwijs- en opleidingsinstituten en opleidingsbedrijven.

Aangesloten bij Bouwend Nederland

 

AB Bouw als Erkend leerbedrijf

AB Bouw is een gecertificeerd Erkend leerbedrijf. Dat houdt in dat wij studenten van verschillende opleidingsniveaus een goede en veilige stageplek kunnen bieden. Daarnaast bieden wij hen de mogelijkheid zich te ontplooien in de bouwsector en de kans zich te oriënteren op een carrière in de bouw. Wij halen hiermee de toekomst in huis en leiden deze jonge mensen op tot vaklieden.

AB Bouw erkend leerbedrijf