Let op: Oplichter actief!
Momenteel doet iemand op Marktplaats zich voor als AB Bouw of André Bouwmeester. Dit is een oplichter!
AB Bouw doet geen zaken op Marktplaats. AB Bouw is een bouwbedrijf, geen handelsonderneming. Ga dus niet in zee met deze oplichter!

Verbouw

 

Door de jaren heen veranderen woonwensen. Je krijgt gezinsuitbreiding of gaat werken vanuit huis of misschien ben je juist wat vaker thuis en heb je gewoon meer ruimte nodig. Verhuizen zou een optie kunnen zijn, maar uiteraard kun je een verbouwing ook overwegen. Je blijft in je vertrouwde omgeving en past je woonsituatie aan aan je wensen. Meer leefruimte creëren is de grootste beweegreden tot verbouwen. AB Bouw adviseert en denkt met je mee over hoe je dit het beste kunt realiseren.

 


Verbouwingen

Verschillende verbouwingen

Je neemt contact op met AB Bouw voor de volgende aanpassingen aan je huis:

  • aanbouw
  • (garage) dakopbouw
  • kozijnen vernieuwen
  • dakkapel plaatsen
  • kunststof gevelbekleding
  • overkapping bouwen

 

Innoverend en vernieuwend

Bij AB Bouw denken wij met je mee en proberen we steeds vernieuwend te zijn. Door samen de verbouwplannen door te nemen, komen we tot innoverende plannen die we vervolgens voor je schetsen en uittekenen. Wat te denken van een lichtstraat? Door de uitbouw met deze lichtstraat te verbinden, creëer je niet alleen een mooie overgang, maar heb je tevens meer lichtinval in je woning. Dit wordt op maat gemaakt met hoogwaardige kwaliteitsproducten tegen een aantrekkelijke prijs. Meer weten of op zoek naar een innovatief idee voor jouw eigen woning? Neem dan contact met ons op.

 

innoverend lichtstraat

Aanbouw

Aanbouw

Op de begane grond meer leefruimte creëren is mogelijk met een aanbouw aan je woning. Deze aanbouw kan zowel aan de voorkant als aan de achterzijde van je huis geplaatst wordend. De woonkamer uitbreiden, een speelkamer creëren of een kantoor aan huis opzetten, zijn slechts enkele voorbeelden van hoe je deze ruimte in gebruik kunt nemen. Al in het eerste stadium neem je contact op met AB Bouw. Wij denken direct met je mee en luisteren naar je ideeën. Deze werken wij verder uit en we bespreken de mogelijkheden met je. Het hele plan wordt uitgetekend en berekend en eventuele vergunningen worden aangevraagd. Daarna gaan we aan de slag. We kunnen de aanbouw casco opleveren, ook wel ruwbouw genoemd. Bij ruwbouw wordt de aanbouw wind- en waterdicht opgeleverd, maar dient verdere afwerking nog plaats te vinden. Uiteraard kunnen wij de afwerking ook voor je verrichten. Dan wordt de aanbouw helemaal of gedeeltelijk afgewerkt naar jouw wensen en leveren wij de aanbouw pas op wanneer alles naar wens is. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Garage dakopbouw

Ook voor de eerste verdieping zijn mogelijkheden tot uitbreiding van de woning. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een garage dakopbouw. Door extra woonruimte te realiseren boven de garage, creëer je een compleet nieuwe slaapkamer, badkamer of kantoor. Uiteraard wordt ook hierbij vanaf het eerste moment met je meegedacht. Er zijn immers vele mogelijkheden in de bouw en afwerking mogelijk. Zo is het mogelijk om de dakopbouw af te werken met een gevelbekleding. Hierin zijn verschillende mogelijkheden. Om de juiste keuzes te maken in afwerking, nodigen wij je graag uit in onze showroom. Daar kun je alle materialen bekijken en aanraken, zodat je de goede keuze kunt maken voor de bouwwerkzaamheden van jouw woning.

 

Garagedakopbouw
dakkapel

Dakkapellen

Veel huizen hebben een zolder, die momenteel alleen als opslag dient. Wil jij deze zolder als echte, volwaardige kamer gaan gebruiken, maar is de ruimte net wat beperkt? Dan leent een dakkapel zich uitstekend voor deze zolder. Door een dakkapel te plaatsen creëer je niet alleen meer leefruimte, maar ook meer lichtinval in de kamer. Tevens is de ventilatie van de zolderkamer ook beter met een dakkapel. En een ander bijkomend voordeel is de waardevermeerdering van je huis. Voor een dakkapel is een vergunning in veel gevallen niet noodzakelijk. AB Bouw is op de hoogte van alle regels en wetten binnen de bouwwereld en kan je uitstekend adviseren en informeren op dit gebied.

 

Overkapping realiseren

Lekker buiten zitten in de zomermaanden en genieten in de schaduw is niet altijd mogelijk. Uiteraard kun je een parasol opzetten, maar een overkapping plaatsen kan ook een optie zijn. Op deze manier heb je geen werk met op- en afbreken van de parasol en kun je direct, ook wanneer je weinig tijd hebt, aanschuiven in de schaduw. Een ander bijkomend voordeel van een overkapping is dat je niet alleen tegen de zonnestralen beschermd bent, maar ook tegen de regendruppels. Door de overkapping wind- en waterdicht te maken en er een kachel in te plaatsen, is deze ook prima in de wintermaanden te gebruiken. Een ander soort overkapping is een carport. Ook deze kan AB Bouw voor je maken. Je auto staat dan niet in de brandende zon en in de koude wintermaanden is ijskrabben niet meer nodig. Uiteraard zijn er vele verschillende uitvoeringen van een overkapping mogelijk. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken.

 


Overkapping

Offerte aanvragen?

Ga jij binnenkort verbouwen en wil je graag meer informatie over de diensten van AB Bouw? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en wellicht verbouwen wij straks jouw woning tot de woning van jouw dromen!

Contactgegevens

Adres