Uitbouw Keuken in Hoogeveen

In een jonge Hoogeveense woonwijk heeft AB Bouw de uitbouw van deze twee- onder- een- kapwoning mogen verzorgen. De uitbouw was nodig na gezinsuitbreiding. De keuken aan de tuinzijde is uitgebouwd en is door middel van een schuifpui in verbinding gebracht met de tuin.

Huis bewoonbaar tijdens verbouwing

De verbouwing heeft circa 7 weken geduurd. Na het slopen van de bijkeuken, zijn de uitbouw werkzaamheden gestart. Gedurende de hele periode is de woning woonbaar gebleven. Aan AB Bouw was het de taak om de woning water- en winddicht te houden en hiermee te zorgen voor een aangename leefomgeving.

Tevredenheid bij opdrachtgevers

De woning is behang- klaar opgeleverd. In nauwe samenwerking met AB Bouw heeft het gezin zelf de keuken en vloer geregeld. Na oplevering heerste er tevreden bij het gezin over de samenwerking met AB Bouw. De samenwerking heeft zelfs nog een leuke vervolgopdracht opgeleverd in een winkel van één van de bewoners.

Een verbouwtip van Meesterbouwers

In dergelijke uitbouw projecten zoals in dit voorbeeld is het belangrijk dat er vooraf duidelijke afspraken worden gemaakt over het bewoonbaar houden van de woning in tijden van verbouwing. Een goede planning en nauw contact tussen de opdrachtgever en AB Bouw zijn hierin zeer belangrijk.

Uw eigen keuken uitbouwen? Neem contact op met de meesterbouwers!

Ook voor de uitbouw van uw keuken bent u bij AB Bouw aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.