Uitbreiding Brand Oil Hollandscheveld

De volledige uitbouw van het Brand Oil tankstation in Hollandscheveld zit er inmiddels op. Een goed moment om terug te blikken op het verloop van dit project.

Tegenwoordig is tanken niet alleen meer de auto voorzien van brandstof. Nee, er is een ware merkbeleving omheen gecreeërd. Zo kun je bij steeds meer tankstations onder andere vers belegde broodjes halen. Ook Brand Oil Hollandscheveld wilde haar assortiment uitbreiden met heerlijke warme broodjes, echter ontbrak de benodigde ruimte hiervoor. Een reden voor Brand Oil om bij de meesterbouwers aan te kloppen.

In een tijdsbestek van negen weken werd door AB Bouw en partners de complete uitbouw gerealiseerd. Van het storten van de fundering tot het leggen van de vloeren en het bevestigen van de rolluiken, op het interieur na werd letterlijk alles verwezenlijkt.
De grootste uidaging van dit project zat hem volgens André in het feit dat het zo snel mogelijk moest gebeuren, vooral met het oog op de doorlopende klantenstroom. Dit was zo nu en dan even puzzelen, maar is uiteindelijk vlekkeloos verlopen.

Ervaring Brand Oil medewerksters

Ook de medewerksters van Brand Oil Hollandscheveld kijken tevreden terug op de uitbouw. Men ondervond geen hinder van de bouwwerkzaamheden, alle activiteiten konden probleemloos worden doorgezet. Het contact met de mensen van AB Bouw en partners verliep daarnaast ook prima. ”Het was gezellig en we hebben zelfs met z’n allen nog een keer een gehaktbal samen gegeten”, aldus een medewerkster van Brand Oil.

Overheerlijke warme broodjes

Als een medewerkster wordt gevraagd waarom men hier juist moet tanken, antwoord zij als volgt: ”Mensen kunnen hier naast het tanken ook terecht voor verse warme broodjes, die ze bij één van de zitplekken rustig kunnen opeten. Ons assortiment is gewoon groter geworden”.

Uw eigen bedrijfspand verbouwen? Neem contact op met de meesterbouwers!

Ook voor het (ver)bouwen en het renoveren van uw bedrijfspand bent u bij AB Bouw aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Bekijk de meest recente foto’s