Levensloopbestendige woning bouwen

Levensloopbestendige woning bouwen

Levensloopbestendige woning bouwen? AB Bouw bouwt een levensbestendige woning voor je op jouw droomlocatie. Met deze woning ben je verzekerd van een leven lang wonen op de locatie van je dromen. Alle levensfasen kun je in deze woning meemaken. Zowel in je jongere jaren als op je oude dag, woon jij op jouw favoriete plek. Laat je levensbestendige woning bouwen door Bouwbedrijf AB Bouw en ben verzekerd van kwaliteit en kennis van zaken. Met ons bouw je zonder zorgen!

Seniorenwoning of levensbestendige woning

Voor een woning waar je je leven lang wilt blijven wonen, wordt vaak de term seniorenwoning gebruikt. Maar wat als je jouw droomlocatie al op jongere leeftijd hebt gevonden en je hier je leven lang wilt blijven wonen? Dan is een levensloopbestendige woning een betere benaming. Je woont er in alle fasen van je leven, ook op je oude dag. Wanneer je een levensloopbestendige woning laat bouwen, worden hierin voorzieningen aangebracht die het mogelijk maken je er je hele leven te blijven wonen. Ook wanneer je slechter te been raakt of veiligheid of toegankelijkheid opeens een belangrijke rol gaan spelen. Zo realiseren we bijvoorbeeld naast een badkamer en slaapkamer op de eerste verdieping een extra badkamer en slaapkamer op de begane grond. Tevens is het mogelijk de badkamer op de begane grond te voorzien van een inloopdouche, extra brede doorgang en andere voorzieningen die het wonen ook op latere leeftijd makkelijk maken. Een ander aspect waar we bij het levensbestendig bouwen rekening mee houden, betreft de energiezuinige woning. Een woning waar isolatie bijvoorbeeld erg belangrijk is, maar waar we ook zonnepanelen of zonneboilers plaatsen.

Levensbestendige woning laten bouwen

Voordelen van levensloopbestendig bouwen

Het bouwen van een levensloopbestendige woning brengt veel voordelen met zich mee. Zo investeer je in een woning waar je je hele leven kunt blijven wonen. Het plekje voor deze woning koop je uiteraard met het idee dat je hier lang wilt zitten. Wellicht is het de locatie van je dromen. Uitzicht op de landerijen of juist in een sociale omgeving met veel buren waar je een goede band mee opbouwt. Dat je hier je hele leven kunt blijven wonen is dan zeer aangenaam en zeker gewenst. Door een woning te laten bouwen voor het leven, ben je voorbereid op alle levensfasen. Wanneer je fit en mobiel bent, woon je er met plezier. Maar ook wanneer de mobiliteit minder wordt, blijft het een goede toegankelijke woning. Het grote voordeel van een levensbestendige woning is uiteraard dat je er voor altijd kunt blijven wonen zonder al te grote aanpassingen te hoeven maken. Je bouwt een levensloopbestendige woning voor nu, maar ook voor later.

Een moderne, levensloopbestendige woning laten bouwen

Voor nu wil je graag een modern vrijstaand huis op de locatie van je dromen, met in je achterhoofd uiteraard dat je er je leven lang wilt blijven wonen. Ook een moderne levensloopbestendige vrijstaande woning bouwen wij graag voor je. Kenmerkend voor deze woning zijn een slaapkamer en badkamer op de begane grond, lage energiekosten en een woning voor nu, maar zeker ook voor later. De woning is zo gebouwd, dat deze aan alle levensfasen is aangepast of eenvoudig aangepast kan worden in de toekomst. Lage drempels bijvoorbeeld of extra brede deuren. Wanneer je nu alvast nadenkt over later, is het blijven wonen in je levensbestendige woning een kleine en eenvoudige stap. Maar ook voor nu is de woning een uitkomst. Met meerdere slaapkamers en een badkamer op de bovenverdieping en eventuele ruimte voor een speelkamer voor de kinderen, maakt de woning ook in deze fase van je leven zeer goed bewoonbaar.

Wonen in een levensbestendige woning met AB Bouw

AB Bouw maakt het mogelijk voor jou om zo lang mogelijk in je nieuwe woning te blijven wonen. Door een ontwerp te maken van een levensbestendige woning, denk je aan de toekomst. Ook nooit meer je nieuwe woning verlaten? Laat dan jouw levensbestendige woning bouwen door ons bouwbedrijf. Je kiest bij ons voor het turnkey concept, waarbij we de hele bouw verzorgen en jij na het ontvangen van de sleutel je enkel nog hoeft bezig te houden met de inrichting. Uiteraard houden we nauw contact tijdens de bouw, maar zijn er geen zaken waar jij je druk over hoeft te maken. Naast het sleutelklaar bouwen, is het bij ons uiteraard ook mogelijk de woning ook casco op te laten leveren. Je dient dan na oplevering zelf nog enkele werkzaamheden te verrichten. Meer weten over een levensloopbestendige woning van AB Bouw? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In welke stijl je de levensbestendige woning ook gebouwd wilt zien worden, wij ontwerpen en bouwen jouw droomwoning voor je.

Contactgegevens

Adres