Paardenstallen laten bouwen

Paardenstallen bouwen

Paardenstallen bouwen bij je woning? Bouwbedrijf AB Bouw staat voor je klaar! Wij bouwen de mooiste paardenstallen op maat voor je en houden hierbij rekening met al je wensen. Uiteraard is de bouw van de stallen mogelijk in combinatie met een nieuwbouwwoning. De mogelijkheden binnen ons bouwbedrijf zijn eindeloos. Op zoek naar een paardenstal met meerdere paardenboxen, een enkele paardenstal of stallen met voldoende opslagruimte voor bijvoorbeeld voer? Samen met jou zorgen wij voor de bouw van de mooiste paardenstallen in de door jou gewenste stijl, zodat je het beste in huis haalt voor je trouwe dieren.

Paardenstallen bouwen bij je woning

Voor veel paardenliefhebbers is het een droom die uitkomt: je eigen stallen bouwen. Wanneer er voldoende ruimte rondom je woning is en je wilt je paarden graag bij je in de buurt, dan zijn paardenstallen bij je eigen woning uiteraard een geweldig idee. Om deze droom te realiseren ben je op zoek naar een bouwbedrijf dat begrijpt hoe belangrijk je paarden voor je zijn. Je wilt immers het beste voor deze dieren. Als je kiest voor AB Bouw voor het bouwen van de paardenstallen, gaan we samen om de tafel en bespreken we je wensen op het gebied van de bouw van de paardenstallen. Welk materiaal wil je gaan gebruiken? Wat moeten de stallen uitstralen? En uiteraard hoe wil je de paardenstallen ingedeeld hebben? Onze architect maakt een mooie tekening en we gaan aan de slag met de bouw ervan. Door nauw contact met onze klanten, blijf je betrokken bij de bouw en kunnen eventuele kleine aanpassingen direct doorgevoerd worden. Zo wordt de paardenstal bouwen, een koud kunstje!

Paardenstallen bij je woning bouwen

De prijs van de bouw van de paardenstal

Wat de kosten voor de bouw van de paardenstallen zijn, is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren. De prijs van de bouw wordt vooraf met je doorgenomen en een offerte is voorafgaand opgesteld. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij kunnen de bouw van A tot Z voor je verzorgen, maar kunnen in overleg ook bepaalde werkzaamheden aan jou zelf overlaten. Bijvoorbeeld de afwerking van binnen, het schilderwerk of de indeling van de paardenboxen. De materialen die we gebruiken zijn van uitstekende kwaliteit, maar kunnen we aanpassen bij je budget. Bij ons is veel mogelijk en daarom wordt alles goed besproken in een gesprek, voorafgaand aan het paardenstallen bouwen. De kosten voor paardenstallen kunnen hoog oplopen wanneer je niet alles goed overdenkt. Vandaar dat we eerst alles bespreken. Tevens regelen wij de vergunningen voor je en kunnen onze vaklieden de berekening doorvoeren, wat het hele plaatje compleet maakt.

Verschillende mogelijkheden

Een paardenstal bouwen kan uiteraard op veel verschillende wijzen. Er is immers veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan:

  • materiaalkeuze: hout of steen of combinatie
  • losstaand gebouw of vast aan de woning
  • grootte van de stallen: aantal aanwezige paardenboxen
  • lichtinval: ramen of lichtstraat
  • isolatie: bijvoorbeeld dakisolatie

In een persoonlijk gesprek komen al deze onderwerpen aan bod. Ook bekijken we de mogelijkheden van bijvoorbeeld openslaande deuren, aanwezige opslagruimte voor bijvoorbeeld stro, hooi of voer voor je paarden. Dit kan uiteraard in een aparte ruimte in je paardenstal zijn, maar zou ook onder een overkapping kunnen.

Het bouwen van paardenstallen

Nieuwbouw woning met paardenstallen

Heb je een stuk grond gekocht op de locatie van je dromen en ben je van plan om hier een mooie woning te bouwen en je hobby uit te breiden door paardenstallen te bouwen? Denk dan bijvoorbeeld eens aan een schuurwoning. Deze woning met landelijk karakter zou zeker niet misstaan naast de gewenste paardenstallen. AB Bouw verzorgt de bouw van de schuurwoning, maar ook het paardenstallen bouwen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Wij informeren je vrijblijvend over de vele mogelijkheden binnen ons bouwbedrijf.

Houten paardenstallen

Met een houten paardenstal straalt de woning net wat extra’s uit. Een mooi nostalgisch geheel waarbij een houten paardenstal op maat natuurlijk niet misstaat. Bij het ontwerpen van de stallen houden we uiteraard rekening met al je wensen en we gaan pas over tot de bouw van de paardenstal, als de ontwerpen helemaal naar je zin zijn. Mooie paardenstallen laten bouwen met een ruime zadelkamer, wasplaats en opslagruimte voor hooi, stro en voer? Ook dat is mogelijk met ons bouwbedrijf.

AB Bouw voor de bouw van paardenstallen

Bouwbedrijf AB Bouw heeft vele jaren ervaring op het gebied van bouwen en verbouwen. Ook wanneer je paardenstallen wilt bouwen, ben je bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze ervaring kunnen wij je uitstekend informeren en adviseren. Op zoek naar een paardenstal met nostalgisch karakter, een stal met voldoende schuilruimte, een paardenschuur dat perfect past bij het karakter van je woning of stallen met meerdere paardenboxen? Dan zijn wij je betrouwbare partner! Neem contact met ons op voor meer informatie en vraag naar de mogelijkheden.

Contactgegevens

Adres