Bouwbedrijf Meppel

Bouwbedrijf in Meppel nodig?

Op zoek naar een ervaren bouwbedrijf voor je verbouwing, nieuwbouwproject of renovatieklus in Meppel? Dan staat de aannemer van AB Bouw voor je klaar. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak, kunnen wij je adviseren op alle vlakken. Kwaliteit staat bij ons voorop en dat zie je terug in het resultaat. Ook bouwen of verbouwen in Meppel? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.

Nieuwbouw in Meppel

Je eigen huis compleet vanaf de grond opbouwen, is een droom van velen. En al vanaf het eerste moment ben je bij het bouwbedrijf voor Meppel, AB Bouw, aan het juiste adres. Door vanaf het eerste moment contact op te nemen met ons, is bouwen zonder zorgen mogelijk. Wij denken met je mee en wanneer je kiest voor turnkey bouwen, ook wel sleutelklaar bouwen genoemd, wordt de gehele bouw door ons aannemersbedrijf verzorgd. Dat betekent dat je er zelf geen omkijken naar hebt. En dat is nog eens bouwen zonder zorgen. Elk project is uniek. Bij ons is elke nieuwbouwwoning weer een nieuw project met elk hun eigen specifieke kenmerken. Wij vertalen jouw woonwensen naar een mooie, comfortabele nieuwbouwwoning in Meppel.

Nieuwbouw in Meppel

Verbouwen van je woning in Meppel

Wanneer er veranderingen optreden in je woonsituatie, omdat er bijvoorbeeld gezinsuitbreiding aan zit te komen of omdat er vanuit huis gewerkt gaat worden, zou verhuizen een optie kunnen zijn. Echter, verhuizen betekent vertrekken uit je vertrouwde omgeving en dat is niet altijd een gewenste optie. In dit geval zou een verbouwing in Meppel ook een goede optie zijn. Ons bouwbedrijf voor Meppel staat dan voor je klaar. Wij kunnen verschillende verbouwingen voor je realiseren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • aanbouw bouwen
  • (garage) dakopbouw
  • kozijnen vernieuwen
  • dakkapel plaatsen
  • kunststof gevelbekleding
  • overkapping bouwen
  • tuinhuis bouwen
  • carport plaatsen

Wil je gaan verbouwen in Meppel en daarvoor een ervaren en betrouwbaar bouwbedrijf in de arm nemen? Neem dan contact met ons op. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken je woonwensen en gaan we kijken wat de opties zijn. Samen komen we tot een geschikt verbouwingsplan en kunnen we aan de slag.

Ook het aannemersbedrijf in Meppel voor bedrijven

Het klantenbestand van AB Bouw omvat niet alleen particulieren. Ook bedrijven in Meppel met bouwplannen of verbouwplannen zijn bij ons van harte welkom. Is jouw bedrijf toe aan een nieuw kantoorpand of is het gebouw waarin je onderneming gehuisvest is toe aan een renovatie? Ook als bedrijf in Meppel neem je contact met ons bouwbedrijf. Wij denken met je mee en komen tot innovatieve ideeën en vernieuwende plannen. De materialen die we gaan gebruiken voor de nieuwbouw in Meppel of de renovatieplannen, kun je van tevoren in onze showroom bekijken. Daar hebben we verschillende materialen ter voorbeeld staan, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor de verbouwing bij jou in Meppel.

Bedrijven in Meppel bouwen met aannemersbedrijf AB Bouw

Een greep uit de bouwprojecten van AB Bouw

Lees verder Notariswoning Zuidwolde Nieuwbouw

Notariswoning Zuidwolde Nieuwbouw

Lees verder Woonboerderij Ruinen Nieuwbouw

Woonboerderij Ruinen Nieuwbouw

Lees verder Nieuwbouwwoningen Fluitenberg

Nieuwbouwwoningen Fluitenberg

Lees verder Verbouw woning Fluitenberg

Verbouw woning Fluitenberg

Lees verder Spaarbankbosch Hoogeveen Nieuwbouw

Spaarbankbosch Hoogeveen Nieuwbouw

Lees verder Nieuwbouwwoning Drijber

Nieuwbouwwoning Drijber

Lees verder Verbouwing woonboerderij

Verbouwing woonboerderij

Lees verder Vrijstaande nieuwbouwwoning Tiendeveen

Vrijstaande nieuwbouwwoning Tiendeveen

Lees verder Nieuwbouwwoning Nieuweroord

Nieuwbouwwoning Nieuweroord

Bijzondere woning bouwen?

Met het bouwbedrijf voor Meppel, AB Bouw, is het mogelijk bijzondere woningen te bouwen. Daarbij kun je denken aan schuurwoningen, energie neutrale woningen, levensloopbestendige woningen en vrijstaande woningen met paardenstallen.

Schuurwoning in Meppel

Meppel kent veel landelijke gebieden. Een schuurwoning is een schuurhuis dat perfect aansluit bij deze landelijke omgeving. De bouw wordt vervaardigd met duurzame materialen die uitstekend bij het landelijke karakter passen. Bouwbedrijf AB Bouw ontwerpt en bouwt de schuurwoning in Meppel geheel naar jouw wens en adviseert je graag in de mogelijkheden van landelijk bouwen.

Schuurwoning in Meppel bouwen

Energieneutrale woning laten bouwen in Meppel

Het aannemersbedrijf voor Meppel, AB Bouw, biedt je de mogelijkheid om energieneutraal te bouwen en wonen. Een duurzame woning die zelfvoorzienend is in verwarming, koeling, warm water en elektriciteit is een energieneutraal huis. Zonnepanelen, warmtepompen en uitstekende isolatie kunnen hieraan bijdragen. AB Bouw heeft al verschillende woningen energieneutraal gebouwd of verbouwd. Wij kunnen je hierin dan ook uitstekend adviseren. Meer weten over energieneutraal wonen in Meppel? Neem dan contact met ons op.

Levensloopbestendige woning bouwen

Droomlocatie in Meppel gevonden en je wilt hier nooit meer weg? Dan is een levensloopbestendige woning wellicht een uitstekend idee. In deze woning kun je alle levensfasen meemaken, zowel de jongere jaren als je oude dag is hier wonen geen probleem. Het mooie aan deze woning is dat er voorzieningen in worden aangebracht die het mogelijk maken er je hele leven te blijven wonen. Zelfs wanneer je ouder wordt, slechter ter been raakt of wanneer veiligheid een belangrijke rol gaat spelen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen alles gelijkvloers te bouwen, maar ook gedeeltelijk is mogelijk. Een extra brede ingang behoort ook tot de mogelijkheden. Wil je weten wat AB Bouw, het bouwbedrijf in Meppel, voor je kan betekenen op dit gebied? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Levensloopbestendige woning in Meppel bouwen

Paardenstallen bouwen in Meppel

De droom van vele jonge meisjes, maar ook jongens: een eigen paard. Bouwbedrijf AB Bouw maakt het mogelijk door paardenstallen te bouwen bij je woning. Wij kunnen de stallen op maat voor je maken en houden daarbij uiteraard rekening met al jouw wensen. De mogelijkheden met ons bouwbedrijf in Meppel zijn eindeloos. Zo is het mogelijk paardenstallen te laten bouwen van hout, maar ook steen of een combinatie van beiden is mogelijk. Ook kun je ervoor kiezen de stallen direct aan je woning vast te maken, maar ook losse paardenstallen zijn een optie. Weten wat voor jou de beste opties zijn? Neem vrijblijvend contact op.

Bouwbedrijf AB Bouw

Voor een bouwbedrijf in Meppel ben je bij AB Bouw aan het juiste adres. Advies nodig met betrekking tot nieuwbouw, verbouwen, renoveren of andere bouwplannen? Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, maar ook telefonisch of per email zijn wij uitstekend te bereiken. Wij helpen je graag verder met al je bouwplannen.

Contactgegevens

Adres